Rreth Nesh

UP Group u themelua në gusht të vitit 2001, i cili është bërë një nga grupet më të njohura në prodhimin dhe furnizimin e shtypjes, paketimit, plastikës, përpunimit të ushqimit, konvertimit të makinerive dhe materialeve konsumuese etj.

Lajme

Vizioni i UP Group është të ndërtojë një marrëdhënie bashkëpunimi të besueshme dhe shumë-fituese me partnerët, shpërndarësit dhe klientët e saj, si dhe të krijojë një të ardhme të përbashkët progresive, harmonike dhe të suksesshme së bashku.

Ne përpiqemi t'u ofrojmë klientëve produkte cilësore.Kërkoni informacion, mostër dhe kuotë, na kontaktoni!

hetim