За нас

UP Group е основана во август 2001 година која стана една од најпознатите групи во производството и снабдувањето со печатење, пакување, пластика, преработка на храна, машини за конвертирање и сродни потрошен материјал итн.

Вести

Визијата на UP Group е да изгради доверлив и повеќекратен кооперативен однос со своите партнери, дистрибутери и клиенти, како и да создаде заедничка прогресивна, хармонична, успешна иднина.

Ние се стремиме да им обезбедиме на клиентите квалитетни производи.Побарајте информации, примерок и понуда, контактирајте со нас!

истрага